Om os

Velkommen til Gladsaxe Teaterforening sæson

Vi har taget udgangspunkt i de stykker, der bliver sat op på Gladsaxe Ny Teater og har så kombineret med stykker, Gladsaxe Teaterforening selv står for eller tilbyder i samarbejde med Lyngby-Taarbæk Teaterforening.

Forestillingerne spænder fra det klassiske teater til musik- og danseteater. Kort sagt er der et bredt udvalg af teatermuligheder. Vi spiller såvel i Gladsaxe Ny Teater som i Lyngby Kulturhus.

“Scenen er en magisk cirkel, hvor kun de mest virkelige ting sker, et neutralt område uden for skæbnes jurisdiktion, hvor stjerner kan krydses med straffrihed. Et mere sandt og mere ægte sted findes ikke i hele universet. “

P.S. Baber, Cassie Draws the Universe

Teater og udførende udtryk bliver gradvist til en relikvie af tidligere tider, der er sociale ordrer nationen over, der forsøger altid at ændre dette og formidle nabolagsteater fremad foran i medieforretninger om og af. Med økonomien sådan som den er, har naboskabs teater nu mulighed for at tilbyde sig selv, for i det mindste at ende op med et ægte svar på spørgsmålet … “Hvad vil du sige, at du laver denne afslutning af ugen?

“Hvad der spændes om teater er at observere menneskelig adfærd. Du gør hele tiden domme om kropssprog, det fysiske, det følelsesmæssige, det intellektuelle. “

Hattie Morahan

Mål din BMI her: https://hurtigtslank.dk/bmi-beregner/