Hvordan Man Opfører Sig, Når Man Deltager i Teatret

Teater Etiquette Tips til at huske på alle tider

Her er nogle af de vigtigste teater etikette tips at følge, når man deltager i teatret:

Stilhed – Under et teaterspil bør du afholde dig fra at gøre noget højt lyde, bortset fra applaus, når det er relevant. Så tøv med at tale med din partner under spillet; Hoster ikke eller griner højt, når ingen andre griner Syng ikke sammen med skuespillerne; Ikke sove eller snork, og så videre.

Gadgets – Alle mobile gadgets skal enten være slukket eller forladt hjemme, før du går i teatret. Intet bør forstyrre skuespillerne, mens de gør det, de gør bedst, og selvom du glemmer at slukke din mobiltelefon, bør du aldrig svare på det, hvis det ringer. Sluk det og bare fortsæt med at smile.

Ingen at spise eller drikke – I modsætning til i filmene bør du aldrig bringe popcorn og sodavand til teatret. Det er uhensigtsmæssigt for andre, og det er meget uhøfligt generelt. Så hvis du er så sulten, spis noget under pause.

Hoste – Hvis du virkelig skal hoste, prøv at gøre det, når noget højt foregår på scenen. Hvis du ikke har det godt, undskyld sociale fællesskaber dig selv for folk ved siden af ​​dig og forlad teatret.

Vær ikke forsinket – Planlæg din ankomst til at være mindst 15 minutter tidligt. Hvis du med en chance er for sent, skal du tale med brugeren og vente til de fortæller dig at du kan gå ind. Mens du venter, vil du sandsynligvis have mulighed for at se spillet, da de fleste teater lobbyer har en skærm, der viser Hvad sker der på scenen.

Bifald – Det er acceptabelt at applaudere og sige bravo efter en god sang eller en dans på scenen, såvel som når lederen går ind, når han er i opera. Hvis du ikke er sikker på, hvornår du skal applaudere, skal du bare gå med strømmen og gøre det, når alle andre gør det.

Så selvom du ikke er helt sikker på hvad gardinposer eller teaterspor er, kan du stadig nyde et teaterspil og være sikker på at du ikke har brudt nogen regler.