Formidle teater til en yngre målgruppe

Selvom det er tydeligt, at der er mere penge og vidunderlighed at køre med livet i Holywood, går den lidenskab, som kunstnere har med at vise sig i en levende generation, langt i at holde nogle enorme navneartister på scenen.

Derfor tager det efter at i teatret blomstrer i mange store bysamfund rundt om i verden. I London og New York vil gæster skynde sig for at se kreationer, der kan fremhæve skærmkarakterer, der også vises i en blokbuster på sølvskærmen den uge. Langt fra disse områder af høj befolkning er provinsielle teatre i en så solid position?

Det passende svar blandes ofte. Mens forskellige teaterorganisationer fortsætter med at nyde gode notorier, holder deres uvældende fanebase og opfordrer nye tidspunkter til at ende op med almindeligt vanlige teatergange; Tragisk uden tvivl har teatret engang imellem haft en kamp for at tiltrække en mere ungdommelig samling af mennesker. Der er utvivlsomt teater, der ikke kan modstå sølvskærmen med hensyn til evaluering – det er for nylig ikke muligt at opnå teaterkorridorer for at koordinere den vildt fokuserede vurdering af, at filmhuse kan søge efter. Vær det som muligt, da der for sent er bemyndigelse tegn, der viser teaterforvaltere kan finde den rigtige ligning til at trække i amatører til at se spiller.

Ofte kan kraftigt markerede billetter købes af dem under 26 år. Forbind dette med den måde, at en udflugt til teatret kan gøre for en vidunderlig aften – i mellemtiden kan sejere arrangere et glas vin at værdsætte, før de laver en beeline for hallen – og det er alt andet end svært at opleve, hvordan de enkelte Hvem der måske først har været afskediget, vælger at vende tilbage igen og igen.

Et sådant teater, der har set en vis præstation i at samle endnu en ungdommelig gruppe af tilskuere, er Pitlochry Festival Theatre i Perthshire, Skotland. Kendt som ‘teater i skråningerne’ har det i nogen tid været frugtbart og pålideligt lokker individer tilbage til Highland Perthshire år for år at sætte pris på ‘6 spiller i 6 dage’ midt i midten af ​​sæsonen. Teatret har præsenteret en årlig melodisk blandt sin samling, der har været en kolossal præstation og reducerede billetter til flere ungdommelige personer fra mængden. Det er et fænomenalt sted at besøge givet sit område i et dejligt stykke Skotland. Hvad mere er skabelsens karakteristika er pålideligt utroligt. For eksempel er det standard mod begyndelsen af ​​hvert spil for gruppen af ​​tilskuere at blødgøre op til en række anerkendelser givet ægtheden af ​​sætene og tøjene lavet hos Pitlochry.

Derudover er der et storslået spisested på teatret, og samlinger kan sætte pris på en 3-retters middag før en natudførelse efterfulgt af en snak med en del af de udøvende kunstnere i baren efter spillet i tilfælde af at du er heldig! Det er vigtigt, at de udøvende kunstnere, der er indgået på Pitlochry, ofte er yderst erfarne og måske endda har dukket op i måske et par Hollywood-forberedelser selv – så du kan stadig støde på en smule af filmen i dette teater …